Työteknikko JM SM

3.-4.7.2021 Yleisen luokan Suomenmestaruus kilpailu Porissa Hangassuon JM radalla

www.jmsm2020.fi

 

TYÖTEKNIKKO JM SM TIEDOTE

Työteknikko JM SM 2021 ajetaan 3.-4.7.2021

 Porilaiset toteuttavat jokamiesluokan SM-kisan Hangassuon radalla

Nyt se toteutuu!

Alueella, joka oli vahvasti mukana jokamiesluokan käynnistämisessä 1970-luvun alkuvuosina, ei vielä tähän mennessä ole ajettu lajin tärkeintä kilpailua, yleisen luokan SM-kisaa.

Tilanne korjautuu kuukauden kuluttua. Porin JM-radalla Hangassuolla käynnistyy yleisen luokan SM-taisto lauantaina 3.7. kello 10. Lauantaina ajetaan jatkopaikat sunnuntain kisaa varten. Se käynnistyy juhlan kunniaksi lauletulla Maamme-laululla kello 9.45. Ja moottorit pärähtävät käyntiin sunnuntaina 4.7. kello 10.

Satakunnan UA on odottanut arvokisaa kuin kuuta nousevaa. Ja vielä yhden vuoden päälle, sillä viime vuonna ei koronaepidemian takia jokamiesluokan SM-titteleitä ratkottu. Järjestäjälle tuli vielä vuosi lisäaikaa parantaa olosuhteita, ja tämä on hyödynnetty.

Myös kilpailijat ovat viilanneet, hioneet ja muuten parantaneet SM-kalustoaan ylimääräisen vuoden aikana. Viimeksi vuonna 2019 ajetun SM-kilpailun voittoon ajoi Juha Timperi, joka nyt tulee kahden vuoden kuluttua puolustamaan titteliään.

Vielä tässä vaiheessa ei ole täysin varmaa, voidaanko kilpailuun ottaa katsojia ja miten paljon. Mutta Satakunnan UA tulee tiedottamaan aiheesta heti, kun siitä on olemassa varmuus. Mutta päätös on tehty eli SM-kisa Työteknikko JM SM ajetaan kalenterin mukaisesti, oli yleisöä tai ei. Tärkeänä yhteistyökumppanina on Rastor Instituutti.

Tapahtumaa voi seurata myös kotoa käsin. Järjestäjä on sopinut maakuntalehti Satakunnan Kansan kanssa koko kilpailutapahtuman striimilähetyksestä. Palvelu on lehden tilaajille ilmainen, ja lyhyen määräaikaistilauksen hinta on yksi euro.

 

TIEDOTE MEDIALLE

Median ilmoittautuminen:

Työteknikko JM SM 2021 –kilpailuun voidaan ottaa rajoitettu määrä tiedotusvälineiden edustajia hoitamaan töitänsä.

Kun vielä tässä vaiheessa ei yleisö- ym, rajoituksista ole tarkkaa tietoa, kannattaa tiedotusvälineiden edustajien ilmoittaa halukkuutensa mukaan tuloon. Tiedot voi lähettää os. kare.asp@gmail.com. Kysymyksiin vastaava puhelin 0400-484 212

Ilmoittamisen voi tehdä vapaamuotoisesti, kunhan ilmoituksesta ilmenee:

Tiedotusvälineen nimi ja luonne (sanomalehti, aikakauslehti, valtakunnallinen radio- tai tv-kanava, paikallinen radio- tai tv-kanava, muu media).

Tiedotusvälineen paikalle haluavan edustajan nimi, tehtävä kilpailupaikalla ja yhteystiedot.

Tiedotusvälineen vastaava toimittaja tai urheilutoimituksen päällikkö, tämän yhteystiedot (tarkistusta varten).

Julkaisusuunnitelma (mitä kilpailusta on tarkoitus julkaista, milloin ja missä laajuudessa).

Huomaa: Järjestäjä on tehnyt maakuntalehti Satakunnan Kansan kanssa sopimuksen kilpailutapahtuman striimaamisesta.

Ratkaisut ilmoittautumisen hyväksymisestä tehdään noin 10 vuorokautta ennen kisapäivää. Ne ilmoitetaan osoitteeseen, josta ilmoittautuminen on lähtenyt.